Uuel nädalal jätkub jahedapoolne ilm

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis Helme jõe ääres
Sügis Helme jõe ääres Foto: Arvo Meeks

Lähipäevadel on lisaks sügisestele temperatuuridele oodata kohati ka tugevat tuult.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, seejuures on sajuvõimalus Lääne-Eestis väiksem. Kohati on udu. Puhub põhja- ja loodetuul, Kirde-Eestis kirdetuul 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17. Öö hakul tõuseb tuul 20 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-10 m/s. Sooja on 11-14 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 4-9, saarte rannikul kuni 12 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 13-16 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 13-16 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub ida- ja kirdetuul 5-10, pärastlõunal puhanguti 13 m/s. Sooja on 13-16 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles