Uue aasta esimesed päevad on sombused ja soojad

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää linn.
Otepää linn. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Algava aasta esimeste päevade ilm tõotab tulla pilvine ja talve kohta võrdlemisi soe.

Teisipäeva öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti enamasti pilves ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhtul tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 1-5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub lõunakaaretuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Kolmapäeva päeval jätkub pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub lõunakaaretuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub kagu- ja idatuul 4-10 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma ja lörtsi. Puhub kagu- ja idatuul 4-10 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul lõunasse. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles