Talvepealinn võõrustab talvist Grillfesti

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel on Eestis vorsti võidugrillitud vorstipealinnas Tapal juba aastaid. Kui keeruline on talvistes tingimustes vorstivalmistamine, -toppimine ja grillimine, see selgub 4. veebruaril talvepealinnas Otepääl.
Suvel on Eestis vorsti võidugrillitud vorstipealinnas Tapal juba aastaid. Kui keeruline on talvistes tingimustes vorstivalmistamine, -toppimine ja grillimine, see selgub 4. veebruaril talvepealinnas Otepääl. Foto: Aleksander Kuruson / Eesti Grilliliit.

Eestis esimesed talvised meistrivõistlused grillimises saavad teoks 4. veebruaril Otepää keskväljakul.

«Grillima ja kaasa elama on oodatud igaüks, osalemine ja sissepääs on tasuta. Edukaim võistkond pääseb tasuta võistlema Pärnus 9. juunil toimuvale rahvusvahelisele Grillfestile,» andis teada Eesti Grilliliidu tegevjuht Auris Rätsep

Talvisel võistlusel on kolm vooru. Esimene on EV100 vorstivoor, kus valmistatakse ja grillitakse eestimaisest toorainest käsitöövorste. Teine on EV100 üllatusvoor ning tooraine tehakse teatavaks võistluste avatseremoonial. Kolmanda ehk fantaasiavooru töö valmistab iga võistkond oma äranägemisel, kuid teemad on tiimi vabal valikul kas EV100, talv või Otepää. Võistlustöid hindavad Eesti Grilliliidu kohtunikud ja Otepää rahvažürii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles