Lähipäevadel võib tulla kuni 17 kraadi pakast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmateenistuse prognoosi järgi lähipäevadel pakane järele ei anna ning kohati võib õhutemperatuur langeda 17 miinuskraadini.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning mitmel pool sajab nõrka lund. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s. Külma on 4-10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab nõrka lund. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Külma on 1-5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada nõrka lund. Puhub muutlik tuul 1-6 m/s. Külma on 7-13, pikemate selgimiste korral kuni 17 kraadi, saartel ja rannikul 2-7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada nõrka lund. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s m/s. Külma on 2-7 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada nõrka lund. Puhub ida-, kirdetuul 3-10 m/s. Külma on 5-10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning kohati võib sadada nõrka lund. Puhub ida- ja kirdetuul 3-10 m/s m/s. Külma on 2-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles