Hooldekodu täitus külalistega

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää hooldekodul täitus 7. oktoobril 10 tegutsemisaastat.
Otepää hooldekodul täitus 7. oktoobril 10 tegutsemisaastat. Foto: Monika Otrokova

SA-le Otepää Tervisekeskus kuuluval Otepää hooldekodul täitus 7. oktoobril 10 tegutsemisaastat. Hetkel on majas käimas renoveerimistööd.

5. oktoobril olid hooldekodusse kutsutud nii endised kui praegused töötajad, aga kohal oli ka teisi külalisi, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Otepää vallavolikogu esimees Aivar Nigol meenutas, et kümme aastat tagasi, kui hooldekodu valmis, oli see üks kaasaegsemaid terves Eestis. Hoone oli enne valla omandisse saamist kavandatud teedeehitajate puhkemajaks. Otepää valla sõprusomavalitsuse – Rootsi Kumla kommuuni vabatahtlike töötegijate abiga sai maja uue välimuse ja sisemuse, hooldekodu aitasid ehitada ka Otepää Ehitaja ehitusmehed.

Maja sisustus tarbeks korraldas Kumla kommuun annetuse, mille toel osteti ka siseviimistlusmaterjalid. Aastaid tagasi renoveeriti Kumla kommuuni abiga ka Otepää lasteaia Pähklike maja köögiblokk, paljud rühmaruumid ning sanitaarsõlmed.

Aivar Nigol tunnustas ka hooldekodu kauaaegseid töötajaid: Otepää valla tänukirja pälvisid Maie Heitur ja Mare Ilves. SA Otepää Tervisekeskus juhataja Marika Tirmaste ja Tervisekeskuse nõukogu esimees Valdur Siilbek tänasid kõiki hooldekodu töötajaid. Hooldekodu asukatele esines Margus Möll.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles