Eesti inimesi ootab ees huumoriöö

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ETV

ETV näitab 1. aprillil valikut aegumatuid huumorisaateid ja -filme. Huumoriöö algab kell 22.35 mullu valminud saatega «Tujurikkuja», kus peaosades on Märt Avandi ja Ott Sepp.

Kreisiraadio lindikava saab näha kolmes osas: kell 23.40, 0.25 ja 1.15. Eetrisse jõuavad parimad palad teada-tuntud tegelaste esituses: Kivipallur Jürto, Alev Ström koos perega, joodeldaja, Gena, Potsataja jpt.

Humoorikat tantsufilmi «Autounelmad» (Hollandi/Tšehhi 2006) saab vaadata algusega kell 23.55. Film on valminud Georges Bizet ooperi «Carmen» teemal. Neli tegelast - väsimatu võrgutaja Carmen, sõge armastaja Don José, naistekütt Escamillo ja heasüdamlik Micaela - unistavad autost ja üksteisest keset mahajäetud söekaevandust Tšehhis. Koreograaf on Jiri Kylian, režissöör Boris Paval Conen.

Kell 0.40 näeb mängufilmi «Blackadder. Tagasi ja edasi», mille peaosas on briti koomik Rowan Atkinson. Tegevus toimub 1999. aasta viimase päeva õhtul. Blackadder Hallis valmistutakse uue aastatuhande saabumiseks ja meenutatakse möödunut ajamasina abil, mis on valmis tegelasi minevikku viima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles