Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kohtupidamine Tarmo Tamme ja Alari Raudmetsa kriminaalasjas lükkus edasi, sest mõrvas süüdistatud Tamm suri pärast seda, kui reedel Valga arestikambris endalt katki rebitud voodilinaga elu võtta üritas. Millised tingimused arestimajades on, räägib teisipäevases Valgamaalases Lõuna prefektuuri arestimajade juht Helmer Hallik.

Valgamaal püütakse taas konkursi abil leida perearste neljale nimistule: Valga linn, Otepää ja Palupera vald, Tõlliste ja Õru vald ning Puka vald.

Otepää kandi ettevõtjal Anne Sepmal on valminud maakonna eripäradel ja legendidel põhinevad suveniirseebid.

Hõimupäevadega seoses esines mitmel pool Valgamaal Ungari ansambel Live Act Folk, kes õpetas kuulajatele ka olulise ungarikeelse sõna – virág.

Maakonnalehe tänavaküsitlusest selgus, et nii mõnelgi pole täit ülevaadet, mida postipunkt ja -pank endast kujutavad ning kardetakse, et seal ei saada hakkama. Millised postipunkt ja -pank tegelikult on, loe paberlehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles