Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää mehed, kellelt on hinnalist tehnikat pihta pannud seni tabamata vargad, on valmis ise oma vara kaitsma hakkama. Politsei senist tööd peavad nad pehmelt öeldes mannetuks. Lähemalt loe paberlehest!

Valgamaalt taotleb 2014. aasta laulupeole pääsu 26 kollektiivi ning tantsupeole 40, rahvamuusikuid on kolme kollektiivi jagu.

Valga laskurklubi on tuleviku pärast mures, sest Pärna puiestee tiiru seisukord on halb ja head lahendust probleemile silmapiiril pole. Püssi põõsasse visata aga ei kavatseta.

Neljapäeval algab täpselt kuu aega vältav 22. Valga kunstikuu, kus peaks olema midagi uudistada igaühel, usub Valga kultuuri- ja huvialakeskuse direktor Merike-Kai Jeets.

Novembris toimub Tartus Ahhaa keskuses First Lego League võistlus, kus põhikoolilapsed saavad robotite abil mõõtu võtta. Valga saadab võistlustulle kaks meeskonda.

Vabariigi ja maakonna selle aasta õppija tiitliga pärjatud Anne Perlov on ilmekas näide, et õppida ei ole kunagi hilja. Tuleb vaid julgeda unistada ning unistuste täitumise nimel õppida ja ennast täiendada.

Ööbiku ürditalu perenaine Inge Põder-Männiste on leidnud endale meelepärase tegevuse ravim- ja maitsetaimede vallas. Põllul kasvab ligi poolsadat liiki taimi, teesid pakendatakse üle kahekümne sordi.

Valgas tegi uksed lahti salong-tervisetuba, kus saab veidikeseks lõõgastuda ja lasta enda eest hoolitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles