Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selver käivitas taas heategevusprojekti, mille abil saavad paljude haiglate lasteosakonnad soetada uut aparatuuri. Valga haigla plaanib toetusraha abil osta laste jälgimise monitori.

Ühe Puka valla talu koplis käisid esmaspäeva öösel hundid. Elu kaotas kaks lammast, kolm vigastatud utte on aga perenaise kinnitusel paranemas.

Kunstikuu osana korraldatav keraamikakursus tõi kokku ligemale 25 huvilist. Enamik neist kummardas eelkõige ilu, ent mõni teos võiks autori hinnangul patentigi väärida.

Valgamaa arenguagentuur korraldab koos partneritega järgmisel nädalal mitu ettevõtlusalast seminari ja konverentsi, raadios Ruut FM toimub aga teemakohane üllatusega lõunamäng.

Eelmisel ja lõppeval nädalal tähistati mitmel pool Eesti politsei 94. aastapäeva ning nagu kombeks saanud, tunnustas amet sel puhul oma parimaid politseinikke ja teenistujaid.

Kaks aastat tagasi Valgamaalasele antud intervjuus avaldas endine tippmaratoonar Pavel Loskutov lootust, et ehk õnnestub tal pärast sportlasekarjääri lõppu jätkata treenerina. Samas pidas jooksja selle eelduseks, et ta leiab ka põhitöö. Kuivõrd tema soov täitunud on?

Pea seitse aastat tagasi juhtunud õnnetuse tagajärjel ratastooli jäänud Andres Illak ei salli haletsemist. Noormees on veendunud, et paratamatusega tuleb leppida ja eluga edasi minna.

Valminud on Valgamaa metskonna majandamise kava aastani 2021. Metskonna metsaülema Risto Sepa sõnul annab see ülevaate metsavarudest ning määratleb tegevussuunad nii maakasutuses kui metsamajanduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles