Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Praeguseks on rasket haigust põdevale väikesele Laurale kogutud veidi üle 2500 euro. Summa moodustavad nii arveldusarvele laekunud annetused kui laupäevase heategevuskontserdi piletitulu. Kauaks võib summast piisata ja kuidas suhtus pereisa Andres Kurg alguses annetustesse, loe lähemalt teisipäevasest Valgamaalasest!

Reedesel Valga linnavolikogu istungil läbis esimese lugemise linna tuleva aasta eelarve, kehtestati detailplaneering, vastati volikogu liikme küsimustele ja kuulati ülevaadet linnavalitsuse tegemistest.

Teist korda Hiite kuvavõistlusel osalenud Valgamaalase fotograaf Arvo Meeks sai taas tunnustuse osaliseks, pälvides eripreemia parima Vana-Võromaa pühapaiga ülesvõtte kategoorias.

Reedel avati Tartu kunstimuuseumi kunstikabinetis näitus «Muuseumi valik 2012». Värvikirevaid ja omanäolisi maale esitleb Valgast pärit noor kunstnik Anna Hõbemäe.

Valgalasel Helga Pavelil tiksus nädalavahetusel täis 95. eluaasta. Vanaprouale ei pakuks aga tema krapsakust ja lõbusust hinnates grammigi üle 75.

Laupäeval täitus Sangaste seltsimaja muusika- ja tantsulembelistest, kes kogunesid maakondlikule rahvamuusikute kokkusaamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles