Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Eesti talvele tavapärane kehv suusailm sai otsa juba teisipäeva õhtupoolikul alanud lumesajuga, mis kulmineerus reede hommikul, kui mõne tunni jooksul sadas maha üheksasentimeetrine lumekiht.

Majapidamistel ja ettevõtetel, kes soovivad uue aasta algul elektrituru avanedes vahetada elektrimüüjat, tuleb leping sõlmida hiljemalt 10. detsembriks, sest toiming kestab 21 päeva. Sõltumatu hinnavõrdlusportaali Energiaturg.ee tegevjuht Moonika Kukke vastab tarbijates enim segadust tekitavatele küsimustele.

Paari nädala eest kutsusid ajaleht Valgamaalane ja veel viis maakonnalehte (Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja, Pärnu Postimees ja Põhjarannik) oma lugejaid esitama president Toomas Henrik Ilvesele küsimusi, mille vastuseid laupäevasest paberlehest lugeda saab.

Praeguseks on Valga Jaanikese koolis õpingukaaslast kiusanud tüdrukutele koostatud tugikava ja üks kasvataja on lahti lastud. Käib töö tehtud ettekirjutuste täitmise nimel.

Neljapäeval sai avapaugu juba viiendat korda Valga kultuurilembelisi inimesi hullutav Pimedate Ööde filmifestivali alafestival Valga PÖFF.

Kuna oma silm on kuningas, läks reporter toimetuse fotograafiga eelmisel nädalal kaema Kungla tänava koolihoones toimuvat. Maja oli töömehi täis ja kõikidel korrustel käisid remonditööd.

Valga põhikooli 9. klasside õpilased ja linna gümnasistid varjutasid töövarjupäeva nii ettevõtjaid kui ametnikke, linnapeast rääkimata. Mida õpilased teada said, loe paberlehest!

Valga Maxima klientide sõnul on viimastel nädalatel poes olnud linde näha nii torude peal säutsumas kui toodete kohal lendlemas.

Valgamaa majutusettevõtetes on kasvamas nii sise- kui välisturistide arv. Kõige rohkem väliskülalisi tuleb mõistagi naabrite juurest.

Hummuli pargi servas olevas Lumelinnas elavad Aita ja Tõnu Poola – väljaõppinud mesinikud, kes teevad oma tööd südamega. Lähemalt loe lehest!

Hummuli vallas Alamõisa külas asuv AS Estplant kasvatab jõulu- ja ilupuid juba üle kümne aasta. Praegu – nagu igal hilissügisel – on kätte jõudmas eriti kibedad tööpäevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles