Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Otepää gümnaasiumi juht Aivo Meema on kriminaaluurimise ajaks direktori kohalt niigi taandunud, on neid, kes ootavad tema lõplikku ametist loobumist. Meemat kahtlustatakse kooli õpilaskodu rentimisel saadud raha endale võtmises. Politsei võttis sellega seoses reedel vallamajast kaasa vajalikud dokumendid ning Valgamaalasele teadaolevalt otsis läbi ka Meema ja tema vanemate kodud. Pikemalt loe teisipäevasest paberlehest!

Vallaliste Valgamaa meeste suureks kurvastuseks on pärast homset maagilist kuupäeva maakonnas kolm vaba naist vähem: nimelt laulatatakse daatumil 12/12/12 Valgas kolm paari.

Reedel kogunes Valga kultuurikeskusesse mitusada eakat, et koos heita pilk mööduva aasta tegemistele. Meelelahutusliku poole eest kandsid hoolt Boris Lehtlaan ja Riho Põder.

Koolinoorte ja tudengite luulevõistluse «Mis maa see on?» parima kahekümne hulka valiti ka Valga tüdruku Ode Laigu ja Otepää abituriendi Teele Jakobsoni värsid.

Jõulukuul kõneldakse headuse võidust tavalisest enam - see teema olid esiplaanil ka Kungla trupi laupäeval esietendunud muusikalis. Kurjuse võitmiseks tuli aga tublisti vaeva näha.

Selleks aastaks on peetud üle-eestilise mälumängusarja «Maakilb 2012» mõlemad eelvoorud. Kui nendes saadud punktid kokku loeti, selgus, millised on need 12 tugevaimat võistkonda 55 osaleja seast, kes pääsevad otse Eesti tugevaimasse ehk Superliigasse.

Reedel toimusid Valga spordihallis maakonna koolinoorte sisekergejõustiku võistlused. Tulemustele saad pilgu peale heita paberlehes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles