Volikogu kinnitas eelarve

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Valga raekoda
Pildil Valga raekoda Foto: arhiiv

Valga linnavolikogu kinnitas täna, 14. detsembril ühehäälselt Valga linna 2013. aasta eelarve põhitegevuste osas kogumahus 11 061 400 eurot.

Eelarves on linnavalituse avalike suhete spetsialisti kinnitusel esiplaanil linna eelarvest tasustatud pedagoogide palga kasv, hea mainega ja konkurentsivõimeline gümnaasiumiharidus – sealhulgas koolitoidu võimaldamine uuest õppeaastast ka gümnaasiumiõpilastele – ja lastetoetuste, sealhulgas ranitsatoetuse tõus.

Jätkuvalt tagatakse lasteaedade toidupäeva hinna tõusu 50%-line kompenseerimine kõikidele lasteaialastele, suunatakse lisavahendeid linna heakorra parandamiseks ja teede-tänavate hooldusse ning toetatakse senisest enam tegusate kultuuri- ja spordiorganisatsioonide tegevust.

Linnapea Kalev Härk rõhutas, et eelarve koostamisel suudeti mõistlikus mahus arvestada kõikide fraktsioonide ettepanekuid, samas on tagatud linna tasakaalustatud areng ja säästlik majandamine.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles