Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänavune esimene lapsuke sündis Valga haiglas 2. jaanuaril kell 13.40. Kena ja priske poiss on Kristi Eespere ja Raivo Pitka pere kolmas laps.

Kavandatava reformiga peaks tuleva aasta jaanuarist muutuma kiirabi teeninduspiirkonnad, terviseamet eelistab teenuse pakkujana suuremaid tegijaid.

Neljapäeval tähistati paljudes paikades üle Eesti Vabadussõja relvarahu aastapäeva.

Kui suurematel teedel on olukord kontrolli all, siis nii mõnigi kõrvaltee või tänav valmistab libedusega tuska. Valga linnavalitsuse linnahooldusameti juhataja Arno Upruse sõnul on ilma hetkeseisu ja kehtestatud nõudeid silmas pidades Valgas teede olukord libeduse osas täiesti mõistlik.

Detsembri lõpuni kestnud annetuskampaania lõplikuks summaks jäi 3338 eurot, mis läheb bulloosset epidermolüüsi põdeva Laura ravile.

Kullo lastegalerii kunstikonkursile Valgus laekus üle seitsmesaja töö. Auhinnatute sekka valiti ka Valga põhikooli noormehe Virgo Pargi valgusskulptuur.

Uuest aastast on maksust vabastatud kodualune maa, kehtima jäi kohalike omavalitsuste netovõlapiirang, tõusis alkoholi- ja tubakaaktsiis, suurenes töötutoetus ja vähenes töötuskindlustusmakse.

Ainsate eestlastena aitasid Andres Rattasepp ja Ott Olesk Moskvas ehitada Vene animatsiooni sajandale aastapäevale pühendatud lumelinna. Kuu lõpus lähevad nad tagasi.

Mis on ühist teleseriaalist «Tuvikesed» tuntud Al Bundy osatäitjal Ed O`Neillil, Valga noormehel Meelis Tammel ning tõrvakatel Rait Raagil, Jaak Hornil, Keijo Kristo Pruusil ja Egert Udrasel? Spordiküljel kohatuna näiva küsimuse vastuseks saab öelda, et neil kõigil on ette näidata kiiduväärt sportlikud tulemused Brasiilia jiu-jitsus (BJJ). Pikemalt loe laupäevasest paberlehest!

Lehest leiab ka Edda Pauksoni koostatud aastahoroskoobi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles