Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üle-eestilisel energiasäästliku kauni kodu konkursil valiti kolme võitja sekka ka korteriühistu Tehvandi Otepäält. Pikemalt loe teisipäevasest paberlehest!

IRLi ridades Riigikokku valitud parlamendi Mulgimaa toetusrühma esimees Siim Kabrits tunneb heameelt, et omavalitsusjuhid on Mulgi temaatika südameasjaks võtnud ning ühistegemine vilja kandma hakanud.

Valga avatud noortekeskuse igapäevatööd korraldab detsembrist noorsootöötaja Maarja Mägi. Keskuse senine eestvedaja Lauri Drubinš asus tööle Valgamaa kutseõppekeskusesse huvi- ja avalike suhete juhina.

Läinud nädala saate «Õhtusöök viiele» pani kinni Valga neiu Kethi Uibomägi, kellele tuli enda sõnul võit ootamatusena.

Rosalinda (nimi muudetud – toim) on sügava liitpuudega 28aastane naine. Tema emale on tütre hooldamine täiskohaga töö. Riik tasustab seda tänuväärt ametit ei rohkema ega vähema kui 25 euro ja 56 sendiga kuus. Lähemalt loe probleemist paberlehest!

Need, kes on huvitatud kadunud lähedaste leidmisest, saavad appi võtta veebilehe Kalmistud.ee. IT-firma Spin TEK on koostöös Regioga loonud põhjaliku üle-eestilise veebipõhise kalmistute infosüsteemi Haudi, mis säilitab ja korrastab maetute andmed ning avalikustab need ajaloohuvilistele.

Lõppenud aasta sundis Valga turniiribridži- ja mälumänguklubi tõdema, et noorte huvi mõttespordi vastu väheneb. Siiski loodetakse alanud aastal tegevust samas mahus jätkata.

Nädalavahetusel Otepääl peetud laskesuusatamise IBU karikasarja etappi võib pidada õnnestumiseks nii korraldusliku poole kui Eesti sportlaste saavutuste osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles