Põles vana kauplusehoone

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauplusehoone, mis asub Soo tänavas, sai tulekahjus kahjustada.
Kauplusehoone, mis asub Soo tänavas, sai tulekahjus kahjustada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna öösel kella ühe paiku teatati häirekeskusele tulekahjust Valga linnas Soo tänavas.

Kustutustöödele sõitsid kaks päästeautot Valgast ja kaks Tõrvast. Päästjate kohale jõudes põles vana kauplusehoone lahtise leegiga. Päästjad avasid tulekollete leidmiseks ja kustutamiseks seina- ja laekonstruktsioone.

«Mul puudub hetkel täpne ülevaade, milline kustutustööde tulemus oli, aga kardan, et hoonest seest suurt midagi järele ei jäänud. Tegemist oli puitkarkassist hoonega, kus oli trellitatud uks ees. Ajaks kui päästjad kohale jõudsid, oli hoone nii ära põlenud, et ukse sai eest ära tõmmata,» rääkis Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Astra Pintson-Käo.

Põlengu tekkepõhjused on praegu veel väljaselgitamisel. «Praegu on mitu versiooni seoses sellega, mis võis juhtuda, aga kuna põleng oli öösel, siis menetlusinspektorid alles lähevad sündmuspaigale tekkepõhjuseid välja uurima,» rääkis Pintson-Käo.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles