Valga mõttekoja vanem kutsub talgutele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga kultuuri- ja huvialakeskuse kultuurijuht Kaja Sisask.
Valga kultuuri- ja huvialakeskuse kultuurijuht Kaja Sisask. Foto: Kunnar Rüsülainen / Valgamaalane

«Teeme ära. Minu Eesti» Valga linna mõttekoja kojavanem, kultuurikeskuse kultuuri- ja haridustööjuht Kaja Sisask teatas, et Valga mõttekoda avab 1. mail uksed Valga kultuuri- ja huvialakeskuses.

«Kutsun sind hea sõbrana oma kotta kaasa mõtlema, kuidas me kõik üheskoos oma väikeste tegudega võiksime Eestimaa paremaks teha,» ütles Sisask.

Valga mõttekojas on arutlusel teemad: «Tervis, sport ja sisukas vaba aeg», «Väärtused ja kultuur», «Eluterve vanadus» ning üks kohalik teema, mille saab ise püstitada.

1. mail püstitatakse nende teemade all erinevaid meile huvipakkuvaid kuidas-küsimusi, mis ettevõtmise korraldajate arvates hädasti lahendamist vajavad. Inspiratsiooni leiab aadressilt www.minueesti.ee.

«Just loovate ja uute mõtetega võib otsustada suuri asju! Tule ja leia oma mõtetele kaalu ja tegudele tuge,» märkis Sisask.

«Teeme ära. Minu Eesti» projekti eesmärk on leida 1. mail üle Eesti tuhandeid häid ideid, mida üheskoos kodanikualgatusena ära võiks teha. Mõttetalgud toimuvad vähemalt 400 mõttekojas üle Eesti.

Registreeruda võib leheküljel www.minueesti.ee või meiliaadressil kajasisask@gmail.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles