Kirjanditeemad kõlavad rahvusringhäälingus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõpukirjandi kirjutajad. Foto on illustratiivne.
Lõpukirjandi kirjutajad. Foto on illustratiivne. Foto: Ove Maidla.

Tänavused abiturientide kirjanditeemad ning haridus- ja teadusminister Tõnis Lukase tervitussõnad kõlavad Vikerraadios, Klassikaraadios ja Raadio 2s 25. aprillil kell 10. Kirjanditeemad loeb ette Vikerraadio toimetaja Meelis Kompus. Raadio 4s loeb Vladimir Oižinski teemad venekeelsetele gümnaasiumitele ette vene keeles.


Vikerraadio saates «Huvitaja» kestab 24. aprillini riigieksamite nädal, mille esimeses pooles räägiti, kuidas end vaimselt eksamiteks ette valmistada ja kuidas toime tulla eksamistressiga. Juttu tehti ka eksamite korralduslikust poolest ja tänavustest muudatustest.

Neljapäevases saates jagas eksami- ja kvalifikatsioonikeskuse eesti keele peaspetsialist Märt Hennoste viimaseid nõuandeid kirjandi kirjutajaile. Reedel on jutuks täiskasvanute riigieksamid gümnaasiumites.
Saated on järelkuulatavad Vikerraadio kodulehel saadete arhiivis.

«Huvitaja» leheküljel www.vikerraadio.ee/huvitaja saavad aga kuulajad end abituriendi rolli panna ja ise eksamiülesandeid lahendada. Täna on lahendamiseks üleval füüsika ülesanded.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles