Jaanus Liivak kommenteerib täna Rocki-Žalgirise mängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Liivak.
Jaanus Liivak. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna tehakse Tartus algust Balti liiga finaalturniiriga. Kell 18.50 algavat ülekannet ETVs kommenteerivad Kristjan Kalkun ja KK Valga peatreener Jaanus Liivak. Korvpallistuudio külaline on Jaak Salumets.

Esimeses poolfinaalkohtumises lähevad vastamisi valitsevad Eesti ja Leedu meistrid: TÜ/Rock ja Kaunase Žalgiris.

«Südamest loodan, et neil läheb hästi,» ütles Jaanus Liivak täna TÜ/Rocki võimalusi kommenteerides. Samas tõdes ta, et Žalgiris on kogemuste ja ajalooga klubi, kelle vastu kerge ei ole. TÜ/Rocki kasuks räägib tema sõnul omakorda, et neil ei ole favoriidikoormat kanda.

Jaanus Liivak pallis ka ise suure osa oma mängijakarjäärist Tartus. Peatreenerina on mees hoolimata klubi kimbutavatest finantsraskustest vedanud KK Valga meeskonna sel hooajal meistriliiga põhiturniiril nelja parema sekka. Võidetud on juba ka veerandfinaali esimene kohtumine.

Liivaku sõnul minnakse üle kolme aasta parimat taset näitava KK Valga meeskonnaga meistriliigas mängima medali peale.

Loe laupäevase Valgamaalase paberväljaandest pikemat tutvustust KK Valga mängijatest koos treener Jaanus Liivaku kommentaaridega!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles