Neiud korraldavad heategevuskontserdi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasiumi 11. klassi neiud Maiken Vähi (vasakult), Lisett Segar ja Mari-Ly Kapp on otsustanud panustada heategevusse. Nende eestvõttel saab teoks kaks korjanduspäeva ning heategevuslik sõbrapäevakontsert valla abivajavate perede toetuseks.
Otepää gümnaasiumi 11. klassi neiud Maiken Vähi (vasakult), Lisett Segar ja Mari-Ly Kapp on otsustanud panustada heategevusse. Nende eestvõttel saab teoks kaks korjanduspäeva ning heategevuslik sõbrapäevakontsert valla abivajavate perede toetuseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää gümnaasiumi 11. klassi tüdrukud Maiken Vähi, Mari-Ly Kapp ja Lisett Segar on võtnud nõuks korraldada 15. veebruaril koolis heategevuslik kontsert «Märkame ja aitame üksteist», lisaks viiakse läbi korjanduspäevad.

Kontserdil esinevad gümnaasiumi endised ja praegused õpilased ning üllatusesinejana lauluvõistlusel «Eesti otsib superstaari» osalenud laulja. «Üllatusesineja jäägu esialgu tõesti üllatuseks, nime veel ei avalda,» ütles Kapp.

Loodetav tulu läheb valla abivajajatele.

Pikemalt loe 7. veebruari Valgamaalasest!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles