Reformierakondlased valisid uued juhid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Ruusa
Rain Ruusa Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sellel nädalal valisid reformierakondlased kolmes Valgamaa omavalitsuses oma piirkonnale uued juhatused.

Karula piirkonna uueks esimeheks valiti vallavanem Rain Ruusa. Tema sõnul teeb ta kõik endast sõltuva valla arengu ja inimeste kaasamise eest avatud vallajuhtimises. Reformierakonnal on piirkonnas 10 liiget. Piirkonnaorganisatsioon on asutatud 2004 aastal. Vallavolikogus on Reformierakonnal kuueliikmeline fraktsioon.

Hummuli piirkond valis esimeheks ettevõtja Margus Voitki, kes on erakonna liige aastast 2002. Piirkonda kuulub 16 liiget. Margus lubab sügisel saabuvatel valimistel anda oma parima, et saavutada hea valimistulemus. «Kindlasti kutsutakse aktiivseid inimesi valla arengus senisest enam kaasa rääkima» sõnas Voitk.

Helme piirkond valis piirkonda juhtima Lea Kõrva, kes erakonna liige 2010 aastast. «Koostöös aktiivsete vallaelanikega saame juhtida tähelepanu vallajuhtimise senistele puudustele ja oskame välja pakkuda uusi ning paremaid lahendusi,» rääkis Kõrv.

«Kõik kolm piirkonnajuhti on tegusad inimesed ja kindlasti on nad kõigile eeskujuks» kiitis erakonna Valgamaa organisatsiooni arendusjuht Harry Mägi. Sel aastal on Valgamaa maakonnaorganisatsiooniga liitunud kaheksa liiget ja hetkel on maakonnas kokku 250 reformierakondlast. Nend etegevust koordineerib Riigikogu liige Meelis Mälberg.

Copy
Tagasi üles