Naaber päästis suitsusest korterist kolm inimest

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reede, 8. veebruari õhtupoolikul oli põleng Valgamaal Helme vallas Ala külas kahekorruselise maja ühes korteris. Naaber aitas suitsusest korterist välja kolm elanikku. Kaks inimest viis kiirabi haiglasse.

Kell 17.11 teatati häirekeskusele, et Helme vallas Ala külas on sotsiaalkorteritega samas majas asuv korter suitsu täis ja inimesed võivad korteris sees olla.

Enne päästjate saabumist tõi naaber suitsusest korterist välja kaks meest ja ühe naise ning põlengut oli kustutatud ämbri veega. Päästjate saabudes tuli korterist ja maja trepikojast suitsu.

Päästjad kontrollisid, et korteris ei ole rohkem inimesi ning kustutasid voodil oleva põleva madratsi ning tuulutasid ruumid. Kaks inimest viis kiirabi tervisekahjustusega haiglasse.

Põlengus sai korter suitsukahjustusi. Päästetööde juhi esialgse hinnangu kohaselt sai tulekahju alguse hooletust suitsetamisest.

Sündmuskohal töötasid Tõrva päästjad. Kohal käis kaks kiirabibrigaadi: üks Tõrvast ja üks Valgast.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles