Ootepaviljoni sõitnud juht lahkus sündmuskohalt

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeva, 4. märtsi öösel kella nelja paiku märkas möödasõitev veokijuht Valgamaal Õru vallas Killinge külas, et musta värvi sõiduauto Volvo V50 oli vastu Mustumetsa bussiootepaviljoni sõitnud ja vallale selliselt varalist kahju tekitanud.

Sõidukijuht ise oli sündmuskohalt lahkunud. Politsei tellis tõstuki, millega avariiline masin teisaldati valvega parklasse. Valga politsei tegeleb sõidukijuhi väljaselgitamisega, ühtlasi on selgitamisel juhtunu täpsemad asjaolud.

Valga patrullteenistuse vanemkomissar Kaimar Karm tuletab meelde, et kui liiklusõnnetuses on inimesed viga saanud või sellega on põhjustatud kellelegi varalist kahju, on sõidukijuhi kohustuseks juhtunust korrakaitsjaid teavitada.

«Õnnetuspaigalt võib juht lahkuda ainult juhul, kui on politseiga ses küsimuses konsulteerinud, lahkumise vajadus on põhjendatud ja politsei lahkumiseks omalt poolt loa on andnud,» kommenteeris vanemkomissar.

Sündmuskohal käisid ka päästjad, kes eemaldasid auto akult juhtmed ja vabastasid sõidutee turvaliseks liikluseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles