Otepää gümnaasiumi remont neelab miljoneid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää gümnaasium.
Otepää gümnaasium. Foto: arhiiv

Selgunud on Otepää gümnaasiumi rekonstrueerimise riigihankekonkursi võitja. Edukaimaks osutus AS-i Koger & Partnerid pakkumus.


Otepää vallavalitsus kuulutas riigihanke välja märtsis. Laekus 22 pakkumust. Abivallavanem Kristjan Rõivassepa sõnul langes valik AS-le Koger & Partnerid seetõttu, et ettevõtte pakkumus oli nõuetele vastavaks tunnistatute seas odavaim - 14, 1 miljonit krooni.

Rekonstrueerimistööd algavad esimesel võimalusel, täpne ajagraafik lepitakse kokku ehitajaga läbirääkimiste käigus. Tööd peavad olema teostatud aasta lõpuks.

Otepää gümnaasiumi rekonstrueerimise kogumaksumus on 21,7 miljonit krooni, millest enamuse katab KOIT-kava projekt, Otepää valla omaosalus on 3,6 miljonit krooni. Teostatavate tööde sees on koolihoone kapitaalremont ja uue sisustuse muretsemine.

AS Koger & Partnerid on rekonstrueerinud varem näiteks Eesti spordimuuseumi ja Tartu E-Kaubamaja hooned ning ehitanud Tartu uue kaubamaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles