Virtuaalnäitusel osaleb kaks maakonna kooli

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Alates eilsest, 9. maist saab näha aadressil www.virtuaalnaitus.ee õpilastööde näitust «Peipsist Vilsandini». Sinna on kogutus pildid esemetest, mida õpilased tööõpetus- ja kästiöötundides teinud on. Seejärel seati nendest internetikeskkonnas kokku näitus.

Eesti Tööõpetajate Seltsi juhatuse esimehe Jürgo Nooni sõnul saadeti teist korda toimuvale virtuaalnäitusele ligi 600 tööd 57 koolist üle Eesti. «Kaasatud olid tööõpetuse, käsitöö- ja algklasside õpetajad, jaanuaris toimus ettevõtmise käigus ka pildistamise algkursus,» lisas Nooni.

Tema sõnul on virtuaalsel näitusel esindatud ka kaks Valgamaa kooli. Valga põhikoolist laekunud tööd valmisid kolme erineva õpetaja juhendamisel. Need olid Asta Tammeorg, Raili Tammeorg ja Lii Luts. Palupera põhikooli poolt koordineeris näitusetööde valmimist õpetaja Relika Kalbus.

Kokku tuli Valgamaalt näitusele 21 tööd. «Seejuures saime maakonnast ka väga sooja tagasisidet: arvati, et tegu on väga tänuväärse üritusega,» kinnitas Nooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles