Ilmus raamat Otepää ärkamisajast

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aili Miks
Aili Miks Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Kauaaegne Otepää ajakirjanik Aili Miks on kaante vahele saanud järjekordse raamatu «Kui Otepää ärkas (1988–1992) ehk ajakirjaniku eluülikoole väikelinnas». Raamat räägib pea 25 aasta tagustest pöördelistest sündmustest, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Ajakirjanduses ilmunud materjalidele toetudes räägitakse ärkamisajast Otepääl ja ka mujal Eestis. Osalisi on raamatus ligi 500, nagu nimeregistrist näha. Pehmekaanelises raamatus on 240 lehekülge ja üle 70 foto.

Raamatu andis välja MTÜ Meediagrupp Süd-Est. Uut teost on võimalik soetada Otepää linnaraamatukogust.

«Kui Otepää ärkas ...» väljaandmist toetasid Otepää vald, Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp ja kohaliku omaalgatuse programm.

Aili Miks on kauaaegne Otepää ajakirjanik, kes on töötanud maakonnalehes Valgamaalane. Miks oli Otepää Teataja toimetaja aastail 1989–1996, praegu on ta väljaande keeletoimetaja. Tema sulest on ilmunud mitu raamatut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles