Noortekamp teeb tõrvalastele jätkuvalt muret

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Tantsumäel asunud laululava sai tulekahjus kõvasti kannatada: põlenud on nii katus, lava kui põrand. Tuleohvriks oli langenud ka kõrval kasvanud mänd.
Tõrva Tantsumäel asunud laululava sai tulekahjus kõvasti kannatada: põlenud on nii katus, lava kui põrand. Tuleohvriks oli langenud ka kõrval kasvanud mänd. Foto: Timo Arbeiter / Valgamaalane

Poolteist nädalat tagasi maani maha põlenud Tõrva laululava süüdanud poisid läksid pärast politseis teo ülestunnistamist uuesti linna peale vandaalitsema, kirjutab Õhtuleht.

Politsei jõudis 13. juuli öösel peale kontserti Tõrva laululava süüdanud ja siis linnas laamendanud nelja noorukini kiiresti. Õhtuleht kirjutab, et linnapea Agu Kabritsa teada osales otseselt süütamises kaks poissi, kellest üks on täiskasvanu ning teine veel alaealine. Tõrvalaste sõnul oli peale laupäeva õhtul toimunud kontserti «Isad ja pojad» linna peal vandaalitsenud noortekamp siiski oluliselt suurem ning aknaid ja aialippe lõhkuma sõideti lausa kahe autoga.

Purjus noored ei põletanud sel ööl maha mitte ainult laululava, vaid lõhkusid linna peal aknaid, murdsid hooldekodu aialippe ning loopisid kivikamakaid koolimaja katusele.

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles