Hoolekandekeskuse laienemine jõudis lõpule

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hummulis avati hoolekandekeskuse uued ruumid.
Hummulis avati hoolekandekeskuse uued ruumid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hummuli hoolekandekeskuse laienemine on lõpule jõudnud – tänasel pidulikul avamisel lõikasid kohale tulnud heasoovijate ja uudistajate silme all lindi läbi maavanem Margus Lepik ja Hummuli vallavanem Enn Mihailov.

Hooldekeskuse juhataja Juta Koobi sõnul sujus ehitustööde ajal kõik sajaprotsendiliselt. «Saime kõik, mida algusest peale lootsime, järeleandmisi ei pidanud tegema millegi osas. Kõige parem meel on invatõstuki üle, sest seni pidime vanureid ise treppidest õue kandma, mis ei olnud sugugi kerge – nüüd on üks suur mure vähem,» ütles ta.

Olulisemad täiendused, mis juurdeehituse käigus hooldekodule lisandusid, on veel erivoodites lamavatele, raske liikumispuudega klientidele õe väljakutsesüsteemi paigaldamine, nüüdisaegsetele nõuetele vastav hügieeniruum, ventilatsioon ja jahutus, mis varem puudus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles