Hoolekandekeskus sai päikselise juurdeehituse

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogu avamisüritusel jäi kõlama sõnum: koostöö viib sihile. Seega oli paslik, et ka lindilõikamise võtsid vallavanem Enn Mihailov ja maavanem Margus Lepik ette käsikäes.
Kogu avamisüritusel jäi kõlama sõnum: koostöö viib sihile. Seega oli paslik, et ka lindilõikamise võtsid vallavanem Enn Mihailov ja maavanem Margus Lepik ette käsikäes. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hummuli hoolekandekeskuse laienemine on lõpule jõudnud – teisipäeval lõikasid personali ja heasoovijate silme all lindi läbi maavanem Margus Lepik ja vallavanem Enn Mihailov.

Keskuse juhataja Juta Koobi sõnul sujus ehitustööde ajal kõik sajaprotsendiliselt. Asutuse ruumid laienesid ja juurde tuli neljatoaline korter, mis oma päikesepaistelise värvigammaga iga sisseastuja näole naeratuse toob.

«Saime kõik, mida algusest peale lootsime, järeleandmisi ei pidanud tegema. Kõige parem meel on invatõstuki üle. Seni pidime vanureid ise treppidest õue kandma, mis ei olnud sugugi kerge – nüüd on üks suur mure vähem,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles