Reformierakond avalikustas linnapeakandidaadi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Lepik
Margus Lepik Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reformierakonna Valga piirkonnaorganisatsiooni juhatus andis teada, et kinnitas Valga linnapeakandidaadiks kohaliku omavalitsuse volikogude valimistel praeguse maavanema ja varasema linnapea Margus Lepiku.

Vastse linnapeakandidaadi sõnul tunneb ta tõsist muret Valga tuleviku üle. Lepik kinnitas, et võidu korral asub ta ka linnapea ametisse.

«Valgas on varasematel aastatel palju ära tehtud, täna on näha, et hoog linna arengus on raugenud. Probleemid on ehituste valmimisega, laenukoormus on kasvanud oluliselt, vähenev elanikkond on tekitanud seisaku ja Valga kuvandiks on saamas lagunevate ehitistega vaikelu, nagu peale nõukogude-aega,» tõdes Lepik erakonna pressiteates.

Margus Lepik on põline valgalane ja töötas Valga linnapeana aastatel 1999–2007. Aastani 2011 oli Lepik Riigikogu liige ja praegu on ta Valga maavanem.

Kohalike omavalitsuste volikogude valimised toimuvad 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles