Maxima sulgeb kaupluse nii Valgas kui Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Liibak

Maxima Eesti sulgeb 6. juulil kaupluse Maxima X Valgas aadressil Vabaduse 39 ja kaupluse Maxima X Pärnus aadressil Riia mnt 74. Enamik nende töötajatest leiab uue ameti teistes Maxima kauplustes.


«Mõlemad kauplused asuvad formaadilt suuremate Maxima kaupluste läheduses ning seega puudub vajadus neid praeguses majandusolukorras lahti hoida,» ütles Maxima Eesti avalike suhete juht Erkki Erilaid.

«Üritame teha kõik, et suletavate kaupluste töötajad leiaksid endale uued töökohad. Enamik Pärnu Maxima X kaupluse müüjatest võetakse tööle lähedal asuvasse hüpermarketisse Maxima XXX. Enamik Valga Maxima X müüjaid leiab aga uue töökoha üle tee asuvas supermarketis Maxima XX,» lubas Erilaid.

Mõlemas kaupluses toimuvad 3.-5. juulini ulatuslikud soodusmüügid. Kui pärast seda kaupa veel piisavalt järel, on need avatud ka 6. juulil.

Dubleerivate kaupluste sulgemisega loodab Maxima kärpida kulusid. See võimaldab aga säilitada töökohti.

Maxima plaanib avada tänavu veel kaks uut kauplust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles