Kodutute loomade varjupaikadele on oodata abi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto illustratiivne
Foto illustratiivne Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Algas registreerumine aasta suurimale heategevuslikule koertenäitusele, mille tulud lähevad sel aastal Varjupaikade MTÜ liikmete - Valga ja Viljandi kodutute loomade varjupaiga toetuseks, teatas Eesti Koeraomanike Seltsi juhatuse liige Aire-Piret Pärn.

Alates pühapäevast (13. septembrist) on kõik koeraomanikud oodatud registreerima oma lemmikud osalema 11. oktoobril Tallinnas toimuval heategevuslikul koertenäitusel BIG Match Show 2009.

11. oktoobril Kristiine spordihallis toimuvast BIG Match Showst on oodatud osa võtma nii puhtatõulised kui segaverelised koerad, kes võtavad mõõtu vastavalt vanusele ja suurusele - ülepõlve- ja allapõlve kutsikad, koerad ning veteranid. Lisaks näitusele toimuvad üritusel erinevad koertega seotud demonstratsioonesinemised.


Kõik BIG Match Show tulud lähevad tänavu Valga ja Viljandi koduta loomade varjupaiga toetuseks. Valga varjupaik vajab hädasti uusi deso-lampe, mis aitavad erinevaid haigustekitajaid ruumist eemale hoida ning Viljandi varjupaigal on plaan teostada loomade boksides plaatimistöid.

Möödunud aastal külastas BIG Match Show'd ligi 800 inimest ning näitusel osales 163 koera, kellest üldvõitjaks trooniti Pärnu loomade varjupaiga koer nimega Nuki. Mullu annetati ürituse tulud Rakvere ja Kohtla-Järve loomade varjupaikadele. Varasemalt on BIG Match Show toetanud Pärnu, Tartu, Võru ja Haapsalu kodutute koerte varjupaika.

Tänavu juba viiendat korda toimuv BIG Match Show on Eesti suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus, mille eesmärk on juhtida tähelepanu kodutute loomade probleemile ja selle lahendamise võimalustele ning toetada kodutute loomade varjupaikasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles