Maxima kliendikaardi omanikud ostsid kuuga 3000 sooduskruiisi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rododendroneid müüdi ka Valga Maximas.
Rododendroneid müüdi ka Valga Maximas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sügisel alanud pilootprojekt, mille käigus pakutakse Maxima kliendikaardi omanikele lisaks tavapärastele hinnasoodustustele keti kauplustes ka ahvatlevaid pakkumisi koostööpartneritelt, sai hoogsa alguse, kui Tallink müüs kõigest kuu ajaga Aitäh kaardi omanikele ligi 3000 kruiisi Helsingisse ja Stockholmi.

«40protsendiline soodustus on tugev argument, et inimesi hoolimata masust reisima meelitada,» märkis Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid. «Majanduse seis on hetkel selline, et kaupu või teenuseid ilma allahindlusteta on keeruline müüa. Tarbija on äärmiselt hinnatundlik ning soovib säästa kõiges, sealhulgas loomulikult ka reiside osas.»

Tallinki müügi- ja turundusdirektori Peter Roose hinnangul on Tallinki kruiisid järjest populaarsemad ka raskematel aegadel, sest võimaldavad inimestel veeta meeleoluka lühipuhkuse laeval ning lähiriikides kaugreisidest väiksemate kuludega.

Maxima lojaalsusprogrammi lisandub sellel sügisel veel teisigi reisipakkumisi. Juba praegu saavad Aitäh kaardi omanikud tavahindadest soodsamalt osta reisikorraldaja Travel iN eksootikareise Egiptusesse ja Indiasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles