Aaretejahil oli vihjeks miljonivaade Pühajärvele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää aaretejahi võitjad olid Otepää gümnaasiumi 9A ja 9B klassi tüdrukud.
Otepää aaretejahi võitjad olid Otepää gümnaasiumi 9A ja 9B klassi tüdrukud. Foto: Ülla Tamm

Täna maakonna 93. sünnipäeva puhul teist korda korraldatud aaretejahi kiireimad kingikoti võitjad olid Paluperast. Ühed, kes kõige pikemalt aaret otsisid, olid Otepää gümnaasiumi tüdrukud.

Neil kulus selleks aega umbes kaks tundi. «Helistasime vanematele ja vanavanematele, et uurida, kus võis (1950. aastal – M.V) olla Otepääl koht, kus lõbutseda. Alguses otsisime Otepäält, aga kui teine vihje tuli, saime kohe aru, et see on Pühajärvel,» rääkis Laura Sööt, kes kümne Otepää gümnaasiumi 9.a ja 9.b klassi tüdrukuga aardejahil käis. «Teises vihjes räägiti miljonivaatega ilusast kohast.»

Miljonivaade avaneb GMP hotelli juures Pühajärvele. Kingikoti sisu, mille tüdrukud võitsid, ei ole nad veel näinud. Sööt sõnas, et nii palju kui ta kingitustest teab, on Pühajärve GMP Clubhoteli kinkekaart on kõige ahvatlevam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles