Külaselts ühendab kirbuturu ja konkursi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks toidukraamile, riietele ja jalanõudele saab Pilkuse külamajas korraldataval kirbuturul osta ka nõusid, pitse, tasse, vaase, keraamikat ja muudki.
Lisaks toidukraamile, riietele ja jalanõudele saab Pilkuse külamajas korraldataval kirbuturul osta ka nõusid, pitse, tasse, vaase, keraamikat ja muudki. Foto: Liia Kutsar

Pilkuse külaseltsi naised käivitasid aasta tagasi kohalikus külamajas kirbuturu, millest on kujunenud igakuise kokkusaamise koht. Sel pühapäeval viiakse esmakordselt läbi ka nunnukonkurss.

Mõtte algataja, kohaliku külaseltsi asutaja ja juhatuse liige Reet Tinno ütles, et eelmise aasta septembris esimest kirbuturgu korraldades olevat olnud sees väike kartus, kas ettevõtmine nii väikeses kohas ennast õigustab.

Aasta hiljem on ta veendunud, et käima sai tõmmatud vajalik üritus ning iga kuu kolmandal pühapäeval Pilkuse külamajas peetav kirbuturg on ennast igati õigustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles