Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Juba 12. novembril algas järjekordne Tallinna Pimedate Ööde filmifestival (PÖFF), Valgas on festival 24.-26. novembrini ja selle aja jooksul näidatakse kultuurikeskuses viit filmi. Valgamaalane annab ülevaate, mida kinopublik näha saab.

Käärikule kogunenud kolme maakonna - Põlva-, Valga- ja Võrumaa - omavalitsuste ja külaelu juhid arutasid eelmisel nädalal maaeluga seotud küsimusi. Kuna paljud maakohad tühjenevad inimestest, oligi seminari «Teenus külla või teenusele külla?» põletavaim küsimus, kuidas tagada inimväärne elu neile, kes veel maale jäänud. Põhjalikumalt uuri teemakäsitlust ajalehest.

Kolmapäev, 25. november on Tõrvas erakordne. Sajandivanuseks saab Laine Sumberg, Alvine Ehala jõuab aga juba 101. verstapostini. Kuidas on endiselt särtsakad memmed nii kõrge vanuseni jõudnud?

Pühapäeval oli TV3 lauljate võistluse «Eesti otsib superstaari» viies finaalsaade. Välja kukkus Anis Arumets, Sangaste Birgit jätkab televaatajate toel viie hulgas. Miks on aga tal eriti palju kaasaelajaid Keeni koolis?

Kui toidualased teadmised kehvad, võib maitseelamuse asemel hoopis seedehäired saada. Lihatööstus Edgar üritas kliente omal moel harida. Mida kasulikku teada saadi?

Valga June OÜ pole ikka kõigist võlgadest vabaneda suutnud.

Küsimus-vastus: Kuidas on gripilaine Valga gümnaasiumi tööd mõjutanud? Vastab Valga kooliarst Aasa Põder.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles