SEB sulgeb Tõrva harukontori

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga SEBi kontor jääb avatuks.
Valga SEBi kontor jääb avatuks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SEB sulgeb selle aasta lõpus või uue alguses kaheksa harukontorit üle Eesti ning avab uue kontori Tartus. Uksed sulgeb teiste seas ka Tõrva harukontor.


«Seoses internetipanganduse võidukäiguga on pangakontorid üha enam nõustamisteenusele orienteerumas. Sellega seoses koondub teenindus suurematesse ja moodsamatesse kontoritesse, kuna kliendid eelistavad käia pangakontoris kus pakutakse võimalikult laia teenusevalikut nii era- kui ka ärikliendile,» selgitas SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht ja juhatuse liige Riho Unt.

SEB-l on lisaks 58-le pangakontorile ka alternatiivne Postipanga võrgustik, mille kaudu on pangateenus kättesaadav 361 postkontoris üle Eesti

«Väikelinnades suletavate kontorite klientide igapäevase teeninduse võtab üle Postipank, nõustamisteenust hakkab pakkuma maakonnakeskuses asuv kontor,» lubas Unt.

Selle aasta lõpus sulgeb SEB harukontorid Märjamaal, Karksi-Nuias ja Vändras. Järgmise aasta esimeses pooles suletakse Ülejõe harukontor Pärnus, Tarvase ja Aardla harukontorid Tartus, Pärnu mnt 12 asuv harukontor Tallinnas ning harukontor Tõrvas. Tartus avab SEB 2010. aasta esimeses pooles aga uue keskkontori.

Muudatused kontorivõrgus puudutavad 40 töötajat, neist pooled jätkavad tööd teistes SEB pangakontorites.

Sularahaautomaatide võrgus ei ole olulisi muudatusi plaanis. Suletavate kontorite asukohtadesse jäävad need alles.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles