A. Le Coq toob turule uue punase tee joogi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A. Le Coq laiendab Aura jääteede sarja, tuues turule uue punase tee joogi. Tervislik mahedamaitseline punase tee jook ühendab endas naturaalse mahla ning raviomadustega hibiski ja rooibose teetaimed ning on madala kalorisisaldusega. Uuesti jõuab tarbijateni ka Aura sidruni jäätee.

Teejook on tervislik vaheldus karastusjookidele ja pakub palavatel suvepäevadel karget jahutust. Punane tee on praegu maailmas väga levinud ning muutunud järjest populaarsemaks ka Eestis, sellest ka mõte pakkuda inimestele suviseks nautimiseks just punase tee baasil valmistatud värskendavat jooki.

Aura uues jäätees sisalduv looduslike raviomadustega hibisk parandab jumet, aitab tagada juuste tervist ning mõjub hästi verele ja südamele. Rooiboses peituvad antioksüdandid toimivad “nooruse eliksiirina”, lisaks hinnatakse rooibost ka selle kõrge raua- ja mineraalainete sisalduse poolest.

Aura punane jäätee sisaldab kõigest 24 kalorit 100 ml kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles