Saalihokimeeskond Valga Välk võitis kaks kohtumist järjest

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel tuli Valga saalihokimeeskonnal maha pidada kaks kohtumist.

Laupäeval kohtuti Näpi SHK meeskonnaga, keda õnnestus võita alles pärast lisaaega toimunud penaltiseeriaga. Normaalaja lõpul oli tablool seis viigis 3 : 3. Lisaajal ei suutnud kumbki meeskond kuldset palli väravavõrku saata ja otsustavaks said penaltid. Seeria lõppes 2 : 1 Valga kasuks.

Pühapäeval oli Valga meeskonna vastane Tartu SHK. Mäng oli väga pingeline ja tasavägine ning normaalaja lõpuks oldi taas viigis 4 : 4. Seekord aga suutis Valga meeskond vastaste väravavõrku lisaajal kuldse palli lennutada ja Tartu esindus võideti 5 : 4.

Mängude parimad Valga meeskonnast olid vastavalt Renat Silis ja Sander Kikas. Edukaim väravakütt oli Renat Silis kolme tabamusega, Margo Pärnaku ja Marek Vända lisasid mõlemad kaks ja Maikel Daniel ühe värava.

Valga Välk noppis kahe mänguga seega neli tabelipunkti ja parandas oluliselt oma positsiooni. Valga jätkab Lõuna alagrupis kolme võidu ja ühe kaotusega.

Järgmine kohtumine toimub Jõgeval Virtuse spordihallis 20. detsembril. Välgu vastane on seal Pärnu SHK.

Valga Välgu tegemistest saab rohkem infot aadressil www.valgasaalihoki.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles