Võrkpalli karikasarja võitsid Tõrva naised

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva võrkpalliklubi naiskond võitis Valgamaa karikavõistlused ka 2007. aastal.
Tõrva võrkpalliklubi naiskond võitis Valgamaa karikavõistlused ka 2007. aastal. Foto: Erakogu

Kuue naiskonna osavõtul peetud Valga maakonna 2008. aasta võrkpalli karikavõistlustel sai esikoha Tõrva võrkpalliklubi Ritsu Majad naiskond, kes võitis kõik kohtumised. Teise koha saavutas võrkpalliklubi Viktooria ja kolmanda Otepää Otikeste naiskond.

Tõrva võrkpalliklubi ühe eestvedaja Kadri Pilmi sõnul võib öelda, et võistluste tase on tõusnud ja mängijatena on juurde tulnud noori, samas on jälle teised saanud vanemateks ja kogenenumateks. «Päris huvitav oli mängida,» rääkis Pilm karikavõistlustest. «Meie jaoks oli ka osalevaid võistkondi ja mänge piisavalt.»

Sel hooajal osaleb Ritsu Majad ka Elioni rahvaliiga A-tugevusgrupis. Kokku tuleb kevadeni kestval põhiturniiril mängida üheksa kohtumist. Osalevad naiskonnad üle Eesti, ka näiteks Tallinnast ja Saaremaalt. Neli põhiturniiri parimat naiskonda pääsevad edasi finaalturniirile.

Tõrva võrkpalliklubil on peetud Elioni rahvaliigas kaks mängu. Mõlemast on turniiritabelisse läinud kirja kaotus. Esimeses kohtumises jäädi vastastele alla mängus. Teine mäng sattus niinimetatud suure lumetormi päevale, nii et naiskonnal ei õnnestunud lihtsalt kohale jõuda.

Järgmine kohtumine, millele ka kõiki toetajaid kaasa elama oodatakse, peetakse Tõrva gümnaasiumi spordisaalis 19. detsembril.

Tõrva VK Ritsu Majad naiskonna koosseisus tulid Valga maakonna võrkpalli karikavõitjateks Kaja Mölder, Kärolin Raudsepp, Mari Loorman, Kadri Pilm, Ilona Leetma, Monika Poom, Tiiu Loorman, Karin Pärn, Kristel Laansoo, Kristi Soomets, Aive Solom, Krista Andreson ja Pille Palumaa.

VK Viktooria naiskonnas mängisid Jana Tensberg, Ksenija Guštšenko, Karina Kirku, Anastassia Gnatjuk, Jelena Šihhaljova, Marija Malõševa, Karina Lvova, Natalia Udekül, Gita Atkatšova ja Aleksandra Sokolova.

Naiskonnas Otepää Otikesed mängisid Liis Matsalu, Helen Sarv, Eike Karo, Anita Tretjak, Marta Tammoja, Merit Nigula, Jane Reha, Mari Anton, Leila Kroonberg, Maarja Aigro, Kristel Trolla ja Ülle Ernits.

Karikavõistlustel osalesid veel Valga linnavalitsuse naiskond, SK Lokomotiiv ja Valgamaa SVS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles