Selgusid segateatesõidu parimad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa meistrivõistlused laskesuusatamises
Euroopa meistrivõistlused laskesuusatamises Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Laskesuusatamise EMil Otepääl sai teisel võistluspäeval juunioride segateates napi võidu Prantsusmaa esindus, Venemaa oli teine, Rumeenia jäi kolmandaks.

Ilmastikuolud Otepääl olid mõnevõrra paremad kui teisipäeval: sadas kerget lund ja vahel võis pilvede vahelt piilumas näha ka päikest.

Juunioride segateatevõistlus kujunes aga vägagi tasavägiseks: õige napilt sai esikoha Prantsusmaa meeskond koosseisus Leslie Mercier, Sophie Boilley, Yann Guigonnet, Remy Borgeot (1:20:34).

Teiseks jäänud Venemaa võistkond kaotas võitjale kaheksa sekundiga. Võistkonna liikmed tunnistasid, et pingutusi võidu saavutamiseks küll tehti, aga selleks jäi siiski väheseks. Finišeeriti ajaga 1:20:42.

Rumeenia võistkond tuli kolmandale kohale, kaotades võitjale 3:05.

Eesti võistkond koosseisus Karina Haldma, Kristel Viigipuu, Kenet Kroon ja Peeter Kirss jäid lõppkokkuvõttes 11. kohale ajaga 1:32:41.

Kell 13 algas naiste teatevõistlus, kell 15.15 stardib aga meeste teatevõistlus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles