Euroopa tippvõistlus tuleb Otepääle

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää on tipptasemel laskesuusavõistlusi võõrustanud varemgi.
Otepää on tipptasemel laskesuusavõistlusi võõrustanud varemgi. Foto: Andreas Nigol

Otepääl toimuvad 2015. aasta jaanuaris Euroopa meistrivõistlused laskesuusatamises, andis teada Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon.

IBU OECH Otepää 2015 võistlused on jätk Eestis varasemalt edukalt läbi viidud rahvusvahelistele laskesuusavõistlustele. Viimati toimus Tehvandi spordikeskuses selle aasta jaanuaris IBU CUP 4 Otepää 2013 osavõistlus, millest võtsid osa 32 riigi sportlased.

Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon (ELSF) ja Otepää võistluste korralduskomitee on leidnud igakülgset tunnustust ja äramärkimist kui väga heal tasemel rahvusvaheliste võistluste korraldaja. Rahvusvaheliselt laskesuusatamise liidult Euroopa meistrivõistluste korraldusõiguse andmine Eestile on selle kinnituseks, öeldakse föderatsiooni pressiteates.

ELSFi president Aivar Nigol ütles, et võistlused toimuvad uuenenud Tehvandi spordikeskuse laskesuusatamise staadionil.

«Kompleksi areng on tänu sihtasutuse juhtkonnale olnud muljetavaldav. Valmimas on uus lasketiiru peahoone, tunnel lasketiiru ja peahoone vahel ning täiendavad ruumid tehnikale,» märkis Nigol. «Sel aastal paigaldati lasketiiru elektroonika ning uuendati lasketiiru tehnilist varustust. Sihtasutus on teinud selle nimel kõik, et laskesuusatajatel oleksid Tehvandil head treeningu- ja võistlustingimused.»

Võistluste korralduskomitee on praeguseks oma tegevustega alustanud. Euroopa meistrivõistlustele on oodata kuni 40 riigi sportlasi. Operatiivset infot ja ettevalmistuste kulgu saab edaspidi jälgida spetsiaalselt võistluste koduleheküljelt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles