Pärnu rokkbändid stardivad Valga retkele

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Stuart Mill
John Stuart Mill Foto: Erakogu

Laupäeval, 1. mail väisavad juba neljandat korda Valga rokiklubi Pärnu rokkbändid John Stuart Milli, Twins Inc. Anal Caves ja Itch, kellele assisteerib külalisesineja rollis ansambel Leinapeni Viljandist.


Ürituse korraldaja Albert Marginali teatel algab retk Valka 1. mail kell 14 Pärnu Endla teatri eest, kust väljub buss koos fännide ja bändidega Valga poole.

Pärast piirilinna saabumist, kui bändid suunduvad heliproove tegema, on kõigil võimalik uudistada Valgat ja Valkat.

Kontsert Valga rokiklubis Aia 17 algab kell 19 ja buss alustab Pärnusse tagasisõitu südaöö paiku.

Kohtade arv bussis on piiratud ja seetõttu tuleb reisile eelnevalt registreerida. Infot kohtade broneerimise, maksumuse ja kõige muu kohta saab e-posti aadressilt valgaretk@hot.ee.

Albert Marginali kinnitusel on retkel bändide valik mitmekülgne nagu eelnevatelgi reisidel, kuid nüansirikkam.

"Üks huvitavamaid artiste on kindlasti Pärnu ainus ja ülimenukas grindcore'i bänd Anal Caves, kes on omas ringkonnas juba vägagi tuntud," rääkis Marginal. "Valgas näitab, kuidas kahe mehega annab vinget rokki teha, "Proovikas 2010" võitja Twins Inc. ja indie-sugemetega poprokki mängib ansambel Itch. Veel ilmumata esimese albumi "Panoptikon" lugusid ja muud värskemat materjali tutvustab viie aasta juubelit tähistav ansambel John Stuart Mill. Külaliseks on eestikeelset alternatiivset rokki viljelev ansambel Leinapeni."

Pärnu bändide Valga retk on neli aastat tagasi spontaanselt sündinud mittetulunduslik bussireis, kui Valgasse kutsuti esinema kolm Pärnu bändi ja transpordiprobleemi lahendamiseks otsustati kamba peale rentida buss ja kaasa kutsuda fännid.

Pärast esimest kordaläinud ja positiivse vastukaja saanud sõitu otsustati muuta retk traditsiooniliseks. Nüüdseks on Valga retke läbi teinud kümmekond bändi oma fännidega ja siiani pole keegi nurisenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles