Sügisball liitis eri rahvusest eakaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Oduvantšiki uusaastapidu
Ansambli Oduvantšiki uusaastapidu Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nagu juba kümmekond aastat tavaks olnud, korraldasid energilised ja ettevõtlikud laulu- ja tantsuansambli Oduvantšiki liikmed ka tänavu eakatele Valga kultuurikeskuses balli. Tänavuse balli teema oli sügis.

Ansambli kunstilise juhi Galina Babitši sõnul on neil tava korraldada Valga pensionäride liidu vene grupi liikmetega iga aasta alguses uusaastaball ning sügisel temaatiline ball. «Tänavu on pidu sügise teemal, eelmisel aastal aga oli näiteks seotud Peeter I ajastuga, veel varasemalt Puškini ajastu kangelastega,» rääkis Babitš peo eel.

Balli perenaine oli Sügis ning pidu avati poloneesiga, mida esitasid ansambli Oduvantšiki balliriietuses tantsijad. «Ballide korraldamine on rahvast 13 tegevusaastaga palju muutnud. Nähakse tõsist vaeva ning tullakse pidulikus balli- või teemakohases riietuses,» tundis Babitš heameelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles