Pagasiruum oli salasigarette täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salasigaretid. Pilt on illustreeriv.
Salasigaretid. Pilt on illustreeriv. Foto: Maksu- ja tolliamet

Teisipäeval, 5. novembril kella 17 paiku teostasid patrullpolitseinikud Valgas Tartu tänaval tavapärast liiklusjärelevalvet. Teiste seas peatati kontrolliks sõiduauto Audi A4, mida juhtis 29aastane Igor. Sõiduki kontrollimisel leidsid politseinikud selle pagasiruumist 90 000 Vene maksumärkidega sigaretti Byron.

Politsei andis nii sõidukit juhtinud mehe kui salasigaretid üle maksu- ja tolliametile. Amet algatas asjaolude uurimiseks väärteomenetluse tubakaseaduse paragrahvi alusel, mis käsitleb tubakatoodete käitlemise korra rikkumist.

Maksumärgistamata või nõuetele mittevastavas müügipakendis või mittenõuetekohases rühmapakendis tubakatoote hoidmise, ladustamise või edasitoimetamise eest kaubanduslikul eesmärgil või kaubanduslikus koguses, samuti sellise tubakatootega kauplemise eest karistatakse rahatrahviga kuni 1200 eurot või kuni 30 arestipäevaga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles