Heategevuslikul teatejooksul osales arvukalt lapsi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta heategevuslik teatejooks Valgas.
Eelmise aasta heategevuslik teatejooks Valgas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Traditsiooniline üle-eestiline heategevuslik teatejooks toimus ka Otepää keskväljakul. Jooksmas oli 333 5.-9.klasside õpilast.

Lapsi tervitasid Otepää abivallavanem Andres Arike ja suusasportlane Aivar Rehemaa. Jooksu korraldas Pühajärve põhikooli direktor Miia Pallase.

Samaaegselt joosti heategevusjooksu 18 kohas üle Eesti, Valga maakonnas veel Valgas. Jooksuradadel oli üle Eesti kokku ligi 8000 last. 

Otepääle oli jooksma tulnud Otepää gümnaasiumi, Pühajärve, Keeni, Palupera ja Valgjärve põhikooli, Kanepi ja Puka keskkooli ning Põlva spordiklubi Serviti lapsed.

Teatejooks on heategevuslik üritus, mis toetab liikumisvõime kaotanud lapsi ravivat Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskust.

Jooksu idee on anda noortele võimalus tunda rõõmu liikumisest ja tervislikest eluviisidest. Osalejad saavad jooksuga anda ka oma panuse nende eakaaslaste jaoks, kes on õnnetu juhuse läbi liikumisvõime kaotanud.

Jooksu peakorraldaja oli võistluste korraldamise ja sportlaste esindamisega tegelev mittetulundusühing MTÜ Tallinnmeeting.

Teatejooksu suurtoetajad olid kultuuriministeerium ja Tallinna Sadam. Otepää teatejooksu toetas Otepää vald ja Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles