Info kehv liikumine võttis direktorilt töökoha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse senine direktor Laur Speek esitas möödunud reedel lahkumisavalduse. Tema viimane tööpäev selles ametis on reedel.
Valgamaa kutseõppekeskuse senine direktor Laur Speek esitas möödunud reedel lahkumisavalduse. Tema viimane tööpäev selles ametis on reedel. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Valgamaa kutseõppekeskuse direktor Laur Speek esitas lahkumisavalduse, sest ministeeriumi järelevalve leidis koolielu korralduses puudusi.

Haridus- ja teadusministeeriumi läbi viidud teenistusliku järelevalve dokumendis mainitakse, et järelevalvel oli mitu põhjust. Ühelt poolt olid ministeeriumi jõudnud kaebused kooli juhtimistegevuse üle. Teise põhjusena on kirjas, et ministeeriumil puudub kindlus kooli arendustegevuse jätkusuutlikkuse osas.

Ministeeriumi avalike suhete osakonna konsultant Asso Ladva sõnas, et ilmselt leidis Laur Speek dokumendis toodud etteheited olevat piisav põhjus ametist lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles