Karula vald pani häärberi müüki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaagjärve mõisahoone seisab praegu tühjalt. Vald loodab, et ostja suudab häärberile võimalikult kiiresti kasutuse leida.
Kaagjärve mõisahoone seisab praegu tühjalt. Vald loodab, et ostja suudab häärberile võimalikult kiiresti kasutuse leida. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Karula vald pani müüki Kaagjärve mõisakompleksi peahoone, sest valla esindajate sõnul paremat võimalust sellele kasutust leida pole.

Mõisa peamaja on vallavolikogu otsusega müügis enampakkumisel alghinnaga 300 000 eurot. Volikogu esimehe Mart Vanagsi sõnul soovib vald selle müüa, kuna hoone seisab tühjana. «Vald ei näe sellel otstarvet, sest küttekulud olid päris suured,» selgitas Vanags.

Ta tõdes, et hoone on praegu kasutuskõlblik. «Väga suurt remonti see ei vaja. Põhiline, et katus saaks vahetatud, aga kuna hoone on muinsuskaitse all, on vahetus kallis,» rääkis volikogu esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles