Büroode lahtiolekuajad ühtlustuvad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klienditeenindus
Klienditeenindus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uuest aastast on maanteeameti liiklusbüroode lahtiolekuajad üle Eesti ühtlustatud ning teisipäeviti on uksed avatud kella 18ni. Teistel päevadel on bürood lahti kella 17ni.

Maanteeameti klienditeenindusjuhi Tatjana Portnova sõnul viiakse teenindusaja algus ja lõpp kõikjal täistunnile, et klientidel oleks seda kergem meeles pidada.

«Siiamaani oli olukord üsna kirju, sest meie bürood olid avatud viie erineva ajagraafiku järgi,» ütles Portnova. «Samuti tuleme vastu meie klientide soovile, et liiklusbüroosid oleks võimalik külastada ka õhtusel ajal,» märkis klienditeenindusjuht, kelle sõnul on hakkavad kõik bürood teisipäeviti lahti olema kella kuueni õhtul.

Lisaks sellele jäävad neli liiklusbürood – Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Sauel – avatuks ka laupäeval, kui kliente teenindatakse hommikul kella kaheksast kuni kella 15ni.

Järgmise aasta jaanuaris avatakse ka ööpäevaringne e-teenindus, kus esialgu saab sõiduki omanikuvahetust ning ajutist kustutamist vormistada. Klientide mugavuse huvides on kõigil võimalik oma Tallinna, Saue, Rakvere, Pärnu ja Tartu liiklusregistri büroo külastusaeg eelnevalt broneerida maanteeameti koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles