Meil on põhjust uhkust tunda

Margus Lepik
, Valga maavanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Lepik
Margus Lepik Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aasta on kohe pööramas uut, 2014. lehekülge. Nagu alati, võtame aega, et vaadata tagasi mööduvale aastale ja  minna ootusärevuse ning suurte plaanidega vastu uuele. On asju, mis toovad näole murekurde, tõsidust, vahel nõutustki, aga on ka rõõme, mille üle uhked olla. Ühes võime olenemata vanusest, soost või rahvusest alati kindlad olla: uus aasta on uute võimaluste aasta.

Uhkuse tundmiseks põhjust meil on. Meenutades esmakordselt toimunud Valgamaa tänuüritust meie kultuuri- ja spordiinimestele ning aktiivsetele noortele, saame rõõmuga tõdeda, et nende tegevus teeb meid tuntumaks ja tõstab seeläbi maakonna mainet.

Rahvas valis esmakordselt maakonna aasta teo, milleks sai teenitult Valga vabadussamba taasavamine. Aga ka kõik teised Valgamaalase gallupis osalenud nominendid väärivad austust. Nende seas olid nii kultuuri- ja spordisündmused kui heategevuslikud ettevõtmised. Näiteks Sangastes toimunud rahvusvaheline folkloorifestival, Valgamaa esimene talveöölaulupidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles